Copy shop Oak Media Craiova va ofera o gama larga de servicii

alb_negru
Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie,vom gasi intotdeauna solutia ideala pentru dvs. Fie ca aveti de printat 500 de pagini, 5000 de pagini, 50.000 de pagini sau chiar mai mult va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru de inalta calitate, realizate in timp record.
7
Daca aveti nevoie de printare color inseamna ca imaginea conteaza pentru dvs. Printurile color sunt mult mai expresive, si va dau posibilitatea sa va exprimati liber si sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor.
printare-alb-negru-9
Oferim servicii de Copiere alb-negru la preturi avantajoase si in conditii de intala calitate. Indiferent de volumul de copiere echipa echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente digitalte Kyocera-Mita capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt
scan
Pentru firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare si hartii punem la dispozitie serviciul de scanare documente. Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt. Folosim mai multe echipamente profesionale ce permit scanarea a 165 pagini A4 / minut.
laminare
Laminarea / plastifierea reprezinta acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV sau factorilor externi.
canon
Realizam print indoor de mari dimensiuni cu rezolutii de pana la 2880 dpi pe o gama variata de suporturi, printre care: hartie cretata sau fotografica, polipropilena, autocolant, steag, canvas, backlit etc. Printurile indoor se remarca prin paleta generoasa de culori si imagini clare, calitate deosebita a printurilor alb-negru, rezistenta UV si durabilitate in timp.